Saico participa a la conferència al CGAE sobre el fals autónom al sector de l’advocacia

/, Uncategorized/Saico participa a la conferència al CGAE sobre el fals autónom al sector de l’advocacia

Saico participa a la conferència al CGAE sobre el fals autónom al sector de l’advocacia

El proper dia 17 de Setembre  de 2017,  SAICO participa com a  ponent dins les activitats de formació del  Consejo General de la Abogacía,  en el marc de las anomenades “Conferencias de los lunes”, amb  una conferència sobre el fals autònom que es realitzarà  a la seu del Consejo General de la Abogacía, (Passeig de Recoletos nº 13 de Madrid).

¿De què trata la conferència?

La conferència tracta  sobre “El fals autónom. Característiques i noves tendències. La problemàtica al sector de l’advocacia.”

En la mateixa, el professor de dret laboral de la Universidad de Valencia Adrià Todolí analitzarà les noves formes d’economia col.laborativa, que han suposat la proliferació  de  relacions mercantils de fals autònom, en relacions eminentment laborals.

Des de la nostra organització aportarem la visió critica i practica de l’extensió d’aquesta figura del fals autònom i la seva aplicació al mon de l’advocacia. Causes, conseqüències i solucions.

La jornada esta promoguda, organitzada i moderada por la Presidenta de la Confederación española de abogados jóvenes,  Mara Monreal.

Conferència gratuïta prèvia inscripció.

Tanmateix, la conferència, es retransmetrà per internet perquè pugui ser visualitzada per tots els  Col.legis i col.legiats que ho desitgin, mitjançant la pagina web del Consejo.

www.formacionabogacia.es

En aquesta web, estarà habilitat un banner amb un enllaç per a procedir amb l’inscripció,  tant per la assistència presencial a la conferencia, com per l’accés a la retransmisió.

By | 2018-09-05T06:36:20+00:00 September 4th, 2018|Creative, Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment